Història

Selecta VidalVidal Grup és una empresa familiar fundada el segle XIX. L'empresa la fa néixer Petronilla Casanovas. Badalona, era en aquella moment una ciutat de pescadors, i va veure l'oportunitat en obrir una botiga de gorres i impermeables. I així ho va fer, instal·lant-se al Carrer Pietat, 15.

La botiga funcionava i anys més tard, la filla de Petronilla, Madrona Gombau va agafar les regnes del negoci. Amb Madrona Gombau al capdavant, es va decidir que era moment d'un gran canvi a la botiga i va començar a vendre roba ja confeccionada; estem parlant dels inicis de la botiga de moda tal i com la coneixem avui.

Passats uns anys Madrona Gombau va contraure matrimoni amb Xavier Vidal i junts obren més botigues, i traslladen la central al carrer de Mar de Badalona on en l'actualitat es troben les oficines del grup i la botiga de Selecta Vidal.

És amb l'actual direcció que té lloc el gran creixement. S'obre més botigues en tot el territori, es diversifiquen les línies de negoci i es marca tendència tant en botigues per a nens, home i dona. Al mateix temps, diferents marques de prestigi mundial dipositen la seva confiança en Vidal Grup per a que siguin ells qui dirigeixin les seves botigues concepte del país.